منطقه ی کوهستانی جبال بارز در جنوب استان کرمان قرار دارد و از نظر تقسیمات کشوری، جزیی از شهرستان جیرفت محسوب می شود. جبال بارز عموما منطقه ای با آب و هوای معتدل است و اقلیم مناسبی برای پرورش درختان میوه مانند انواع توت ایرانی، زالزالک، تمشک، پسته ی کوهی (بنه)، گردو، سیب، انجیر، آلو، هلو، بادام، زردآلو، خرمالو، مرکبات کوهستانی و حتی زیتون و گل محمدی دارد.
لبنیات و تولیدات دامی جبالبارز مانند کره و روغن و گوشت نیز بسیار مرغوب و خوش طعم است زیرا کوه ها و تپه های منطقه، محل رویش انواع گیاهان معطر است که دام ها از آن تغذیه می کنند. هم چنین آب و آفتاب و خاک جبالبارز باعث شده است که هر چه در آنجا عمل می آید به غایت دارای طعم و مزه و بو باشد. متاسفانه محصولات تولید شده در منطقه ی جبالبارز بدون نام و نشان در بازار های محلی و یا نهایتا بازار های مرکز استان به فروش می رسد و امکان دسترسی شهروندان سایر شهرها به این محصولات فراهم نیست.
باغ بازار سیب گلاب جبالبارز توسط آقای عبدالوهاب صفوی در باغ معروف به درپتک (darepatk) برگزار گردیده است. باغ درپتک به مساحت تقریبی 2 هکتار در مرتفع ترین و خوش آب و هوا ترین منطقه ی جبالبارز واقع شده است. این باغ قدیمی، موروثی است. بر حسب ضرورت، درختان پیرتر باغ با نهال های جوان تر به اصطلاح نو و کهنه شده اند. برخی درختان باغ از معروف ترین ارقام درختان میوه ی ایرانی اند که توسط نسل های قبلی خانواده در طول سالیان و دهه های گذشته به منطقه ی جبالبارز آورده شده اند.
آب باغ از چشمه و چشمه سارهایی که در نهایت رودخانه ی کوچک درپتک را تشکیل می دهند تامین می شود.
رودخانه ی درپتک نیز از دست اندازی زیاده خواهان در امان نبوده است.
گاهی برخی کشاورزان، برای بهره برداری آسان تر از آب، در بستر رودخانه لوله های پلاستیکی می گذارند یا با پمپاژ کردن، آب پاکیزه اش را به مناطق بالا دست منتقل می کنند. در نتیجه بستر قدیمی رودخانه تشنه و تشنه تر می شود و زیست بوم بسیار دوست داشتنی اش هر لحظه مورد تهدید قرار می گیرد.
خانواده با روش های گوناگون همواره تلاش کرده اند تا از دست اندازی در طبیعت زیبای منطقه به وسیله ی زمین خواران و افراد سودجو و غیر متعهد جلوگیری کنند. آن ها مرتباً روش های کشاورزی پایدار را اجرا کرده و مورد تشویق قرار می دهند و اهالی را نیز با این مفاهیم آشنا می کنند.
مشهور است که به خاطر کیفیت آب، درختان باغ درپتک آفت نمی زنند و میوه هایش کرمو نمی شوند. به همین دلیل از هیچ نوع سمی در باغ استفاده نمی شود. هم چنین هیچ نوع کود شیمیایی در هیچ مرحله ای مورد استفاده قرار نگرفته است.
باغبان باغ دوست داشتنی باغ، آقای مهدی عارفی مشهور به مهدی مراد (مهدی پسر مراد) است. او ادعا دارد که بهتر از همه ی باغبان های قبلی، از این باغ قدیمی مراقبت کرده است.
مهلت ثبت سفارشات این باغ بازار روزهای جمعه 21/4/1398 و شنبه 22/4/1398 خواهد بود. تهرانی ها و کرمانی ها سفارشات خود را در روزهای یکشنبه و دوشنبه تحویل خواهند گرفت.